molliiie

I´m coming home

Kategori: Allmänt

Denna dag var en rolig dag. Jag var hemma hos en kompis och vi latade oss typ bara framför datorn hela dagen, snackade massor m.m., fast jag gick till henne så jag fick lite frisk luft.
 
Imorgon åker jag och min kära familj till ett av våra landställen vid Göteborg. Jag känner mig alltid så hemma där (kanske för att jag är där hela tiden) och man känner så lugn. Det är skönt att komma bort från all stress här i Stockholm. Faktiskt så är göteborgare mycket gladare och lugnare är stockholmare. Får se om några vänner är där eller inte. De hade sportlov förra veckan så dem är troligen inte där. Jag vet inte riktigt när vi kommer hem, men antingen söndag eller måndag tror jag...men vi får se :)
 
Det blev inte något mer gymmande denna vecka än tennis i söndags för att jag var smart nog att sträcka mig när jag dansa, så jag har haft ont så fort jag typ stäcker ut benet, men det får man leva med och det håller på att försvinna nu.
 
Antingen kommer det förmodligen inte vara bloggande eller så skriver jag något litet inlägg under resten av lovet. Vi får se hur det blir.
 
Puss och Kram
 

Mysdag

Kategori: Allmänt

Idag är det typ en mysdag/skönhetsdag. :)
För en stund sedan så kom jag hem från att ha varit på massage hos en tjej som var superbra! Vi åkte redan vid typ 8.20 för att lämna av syster på fritids och sen fick jag skjus in till stan av mami. Jag åkte sen hem direkt och fick reda på att jag har en klipp tid vid fem så då ska jag tillbaka till stan ,men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Mitt hår är väldigt slitet så jag får nog klippa av det (bara det inte blir för mycket).
 
Imorgon skulle jag ha varit hundvakt åt min kompis hund men det blev inställt så nu vet jag inte vad som händer, men jag får väl ta och ringa någon :P JAg måste ockkså pack eftersom jag åker iväg på onsdag och är borta resten av lovet. Vi lediga på måndagen också för att lärarna skulle typ ha en sån här mötesdag eller vad man säger.
 
Idag fyller Lovisa år så Grattis Lovisa!!! Hoppas du får en skitbra dag och njut av att vara 15! Byxmyndig!
Puss och Grattis igen!
 
Puss och Kram!
Ha ett bra lov

Summer

Kategori: Allmänt

Nu är det faktiskt inte så jättelång tid tills sommarlovet är här. Det är lite mindre än 4 månader. Jag vet inte riktigt hur jag ska spendera lovet, men jag vet ju att jag ska till Lundsberg på konfaläger i lite mer än 3 veckor, så jag är ju borta ganska länge i slutet. Sen är det ju sommarcup med fotbollslaget, men det är inte bestämt vilken vi ska på så jag kanske inte kan gå på den. Som alltid så åker ju jag och min familj till våra landställen som är så skönt för att man blir så glad och får träffa min goa släkt.
 
Nu är det ju äntligen sportlov och imorgon ska jag spela tennis på Sats med Ida. Nu när det är lov och inget pluggande än så länge så ska jag gymma. Nu på senaste tiden har det varit massa pluggande så jag har bara gymmat 1-2 gånger i veckan, så jag ska försöka bättra mig, men jag åker iväg på onsdag så det kanske inte blir så mycket ändå, men ialla fall imorgon och helst två gånger till.
Åhh vad jag saknar sommaren! När det börjar bli varmt igen så ska jag ta och köpa ett par Ray Bans (eftersom jag tappa mina i vattnet förra sommaren när jag var och seglade) och ett par vita enkla converse som man kan använda till allting. Längtar också till att seglar säsongen.
 
 
Puss och Godnatt

Love it!

Kategori: Allmänt

Denna vecka ha varit väldigt rolig och det känns som att den har varit snabb eller vad man ska säga. Nu sitter jag och ska göra det sista på engelska läxan.
 
Ahhh OMG! Denna dag var rolig den! På engelska lektionen och svenska lektionen så gjorde vi "Harlem Shake". Det var så roligt att se lärarnas reaktion! Vi filmade under svenska så jag kanske lägger upp det klippet lite senare om jag har tid :)
 
Måndagen och tisdagen var de samma, men som sagt så var vi i Romme i onsdags. Det var jätte roligt, super mysigt och den bästa skoldagen hittills!
 
I torsdags åkte vi till något ställe (vet inte vart det ligger, hehe) där tittade på en engelska pjäs som en annan IES skola hade gjort. Den var bra för att vara en pjäs från en skola. Lite konstig ibland, men också rolig.
 
Puss och Kram
 

FUUUUUUUUUN

Kategori: Allmänt

Idag var det ju sportsday och det var super kul!! Jag gick upp typ 5.20 och åkte hemifrån vid 6 :P buss resan på väg upp var ganska chill, men buss resan neråt var bättre. Då  var det fest i bussen :) Vi var ju i Rome och jag är van med Åre´s superbra backar som är svåra och utmanande, men dessa var väldigt bra för att vara utanför fjällen! :) Vi kom dit vid 9.30 tror jag klockan var så jag tog mina saker och åkte ut i backarna. Jag trodde att den bussen vi åkte i var dålig, men den var bra!
 
Nu när jag kom hem så såg jag till att jag hade gjort spanska läxan och det hade jag så nu har jag bara suttit vid datorn och ska duscha. Snart är det helg och sen SPORTLOV ahh det känns inte som det, men det ska bli fett kul och skönt! På onsdagen ska jag åka ner till ett av mina landställen eller om det blir båda, men vi får se ;)
 
Puss och Kram
Lite instagram bilder från veckan: Molly_Lundin
Mitt favorit ställe där jag har ätit många gånger i Danmark och nu har det öppnat i närheten där jag bor! :D
Sötaste Moa från idag i Romme :)
 
 

The sky is the limit

Kategori: Allmänt

Hello på er alla!
 
Idag var det ju SO prov som jag pluggade på massor igår. Det var 9 frågor om politik och jag skrev ändå ganska mycket, men det var på ett ställe där jag hoppade över för jag inte förstog ordet....men men så går det :)
Sista lektionen var spanska där vi skulle göra en improvisations sak som faktiskt gick ganska bra för mig men min grupp var lite flummig så helheten blev inte bra :P
 
Efter att skolan var slut åkte jag direkt till Hannas skola där jag mötte upp henne för att åka vidare till gymmet. Vi var där en liten stund och efter att vi hade sprungit massor var vi så trötta att vi åkte hem. Alltid när jag har sprunging på ett springband så blir mina ben typ vingliga...är det normalt? hehe...jaa vad ska man skriva om?
 
Imorgon ska vi ju vara i skolan vid 6.15 helst för att bussarna ska gå vid 6.30. Ahhh jag kommer dö! Just nu kan jag inte sova heller så jag kommer väl se helt förfärlig ut när jag kommer dit imorgon.
 
Puss och Kram
En bild från Åre med det gänget jag åker med. Underbart!
 

your smile makes my day

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på science lektionen och har nyss varit på Home Ec. Vi gjorde en jättegod kaka på hemkunskapen som var sem en sockerkaka med sylt imellan, florsocker och kakao på toppen. Idag händer det inget speciellt. Jag ska på träning och sen sova så mycket som möjligt eftersom jag somna vid 5 på morgonen när jag var bort. På onsdag när vi ska till Romme åker bussarna 6.30 på morgonen. Vi kommer typ vara framme vid 10 och så ska man samlas och åker iväg vid 10.30 kanske och åker lite och äta lunch. Det står att vi ska vara vid skolan vid 19.00 så vi åker väl vid 16.00 från Romme, så det blir inte så mycket tid att åka....
 
 
Puss och Kram

Scared

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma och håller på med en hemkunskapsläxa där man ska svara på frågor och hitta på sin egna produkt och försöka göra en bra layout för det. Fattar inte riktigt hur, men får göra mitt bästa.
 
Min lördag började med att jag hade träning. När jag kom hem duschade jag, packade ner mina saker för att Åka till Astrid. Mamma, pappa och lillasyster var hos ett par vänner så när dem kom hem åkte jag och mamma iväg för att köpa en present till Astrid. Det blev en scrub. Vi fixa lite andra saker och passade på att ta var sin juice på "Joe and The Juice". Det är ett jättebre juice ställe där dem har nyttiga smörgårar och nyttiga smoothies och juicer. Jag och fin familj äter alltid där när vi är i Danmark. Alla som jobbar där är så glada och killarna är alltid snygga (när jag har varit där, men vet inte hur alla ser ut såklart).
När jag kom var Filippa där och lite senare kom Mickis. Vi skulle gå och hyra Paranormal Activity, men de fanns inte så vi gick hem igen. Runt halv 11 börjde vi titta på 3.an av paranormal activity. Eftersom jag aldrig hade sett den så visste jag inte vad som skulle komma, men fick lite berättat. Den var läskig då så jag skypade lite, men nu efter så var deninte så läskig som den uppfattades då. Imorse när vi vaknade upp så började vi titta på början av Human Centipede, men stängde av den fort för att den var så sjuuuuuukt äcklig! Istället tittade vi på Mean Girls och drack smoothies m.m. :)
 
På onsdag är den idrottsdag och då ska vi till Romme med skolan. Det ska bli super kul hoppas jag, men komme rinte riktigt ihåg hur backarna är där. Har inte fått någon info om när vi ska samlas än och vad som ska hända, men hoppas vi får det imorrn.
 
Puss och Kram
 
 
 

Prom

Kategori:

Nyss så åkte min syster iväg med hennes kompisar till balen och alla var så fina! jag vet att det låter töntigt men jag är ganska avundsjuk på dem! nästa år är det ju min tur men jag vet inte om det kommer bli så roligt för att just nu är väldigt många väldigt omogna så jaa men hoppas att det blir bra :) drömmen skulle vara att vara på en cool våning där set både är en häftig inne lokal men också att man kan gå ut på en balkong och titta ut på en vacker utsikt över Stockholm.

Imorgon är det ju först träning och sen fixa mig för att åka vidare till Astrid för film kväll! Som jag sa förut så ska vi ju se på paranormal activity och jag kommer ju bli så sjukt rädd!

puss och kram

Valentines Day

Kategori: Allmänt

Glad alla hjärtansdag allihopa!
 
Idag har jag ätit massor av godis. Dagen började med att mamma hade gjort grovt bröd med ägg på som också var hjärtformat. Torsdagar typ den enda roliga dagen då vi har art och musik. Under denna dag fick jag massa geléhjärtan av Moa och en liten godispåse med geléhjärtan och choklad hjärta av Lina :) känner mig lite dum att jag inte ens hade skrivit någon lapp till mina kompisar, men det får jag göra nästa år.
Efter skolan gick jag och några kompisar till ett fik där vi fikade en liten kortis och sen gick vi hem. Mysigt!
 
Åhh imorgon ska min syster på bal! Lite avis...älskar att klä upp mig och bli så underbart fin! Längtar!
 
I helgen ska jag iväg till en kompis på filmkväll med några andra kompisar. Det ska bli jätte mysigt, men vi ska se på paranormal activity som jag inte har sett förut, men det sägs att den ska vara super läskig! Jag kommer väl kissa på mig och skrika/hoppa till hela tiden. Aja det ska bli roligt! :)
 
I onsdags var det ju idrotts provet. Det var faktiskt ganska lätt, men sen hoppas jag såklart at jag har svarat rätt :P
Denna vecka har jag varit väldigt osocial, för att vi har haft massor av läxor och detta idrottsprov så har varit ganska upptagen.
 
Idag hade jag var jag inte alls snygg eller åtminstånde söt. haha så bra på alla hjärtans dag! lol.
 
Puss och Kram

Study

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och gör det sista på matteläxan, sen har jag Art, svenska och idrottsprov. På svenskan måste man ha tidningar till läxan och jämföra dem, men jag fattar inte poängen med det. Idag har jag varit ganska trött eftersom min träning inte slutade förr än klockan 21.00, så jag har varit ganska övertrött.
 
Idag fick jag reda på att det inte bara är fetisdagen (eller fettodagen) utan också pankaksdagen, sa min SO lärare....ehh har aldrig hört om det förut, men det är väl en bra anledning till att äta pannkakor :P
 
puss och kram
 

Ohhhh lala

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag hemma och försöker göra läxor, men det går inte så bra....Denna vecka har vi 6 läxor och ett idrottsprov på HLR. Vill verkligen bli klar med dessa saker, men till svenska läxan har jag inga helt nya tidningar, bara typ från förra veckan...jaja..
 
Har redan skrivit ett inlägg idag så det kanske inte är så intressanta saker som jag skriver nu, men lite skvaller;
 
Danny och Molly har gått ut med att dem är ett par nu. Jag tycker faktiskt att dem passar. Molly har tur att få vara tillsammans med en sån snygg kille som Danny. Molly skrev på sin instagram m.m. att dem har känt varandra länge och helt plötsligt har det gått över till mer än bara vänner. Grattis!
 
Igår klockan 2 på natten (svensk tid) startade Justin en  Livestream, men den funkade inte för att det var för många på sidan och Justin hade inte tillräckligt med snabbt internet för att det då skulle fungera, så efter en liten stund la han upp en video där han pratar lite och sen sätter på sin nya låt.
 
Någon som vet hur man tar bort dessa annonser när man använder Remby?
 
Puss och Kram
 

Boring

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag på hemkunskaps lektionen och har det skit tråkigt. Det är teori lektion och hon står typ bara och klagar över hur Sveriges service är så komplicerad när det gäller varor som hon köper.
 
Jag har inte bloggat så mycket på sistonde, men just nu finns det inte så jätte inressanta saker som händer just nu. Skola, träningar, plugg och kompisar. Just nu sitter jag ju på Home Ec. lektionen och efter det är det science lab....BORING! måndagar är ganska träkiga men ändå lite chill. Vi har spanska/språk och mentor time som sista lektioner på måndagar och denna gången på mentor time ska det komma någon som ska prata om olika gymnasier.
 
Puss och Kram