molliiie

I can't describe how much I love you with words maybe not even with number, It would take billions and billions of years

Kategori: The life

Hejsan alla!
Jag är så himla glad!! I veckan kom Justins låt Turn To You ut på spotify, YAY!! Har verkligen längtat! Älskar den och Justin såklart såååå jävla mycket!

I veckan har det inte hänt något speciellt som jag kommer ihåg:) En sak som är ju att värmen har kommit! Så himla skönt!!

I måndags var jag och mammiii i Gallerian. Tittade på ett par byxor och en skjorta på Hollister, som vi också köpte (till mig hehe). Efter Gallerian tänkte vi gå till COS (en snygg affär) för att titta på klänningar till skolavslutningen:) fast vi åkte till Handelshuset i Saltsjöbaden och hittade en fin klänning från Rules By Mary som hade ett spetts mönster.
Lägger upp bilder efter det här inlägget! Efter shopping i b.la. stan skulle jag på fotbollsträning som vanligt.

I tisdags och onsdags hände det inget speciellt. gick i skolan som vanligt = BORING och sen åkte hem och gjorde lite läxor typ.....förutom träning i onsdags.

I torsdags hade jag ju P.E. (idrott) som första lektion och vi spelade brännboll.....Jag trodde att det skulle bli ganska roligt även fast jag typ har den sämsta klassen nästan, men det blev tvärt om :( Aja orkar inte skriva om det...

Igår (fredag) var det inga roliga lektioner på förmiddagen, efter lunch var det svenska och då började vi titta på en film som heter Freedom Writers (har sett den förut och den är jätte bra). På engelskan håller vi på med att göra filmer i små grupper. Det känns som att min grupps film kommer bli jätte bra!Kanske lägger upp den på bloggen ifal jag får!:)  På Art (bild) lektionen håller vi på med självporträtt som är svårt men roligt hehe:)

Imorgon är det match på morgonen som gäller!:) Det samling typ 9.30, ahhh super tidigt...:(

Det är typ bara 20 dagar tror jag tills skolan slutar!! så jäkla sköööönt!!
Puss och Kram!<3
Game On

Why

Kategori: The day

Fel fel fel!

Huhuhu:( hade skrivit värsta updateringen men det kom bara bilder med och inte texten seriously var för Justin Biebers nya låt som sååååååå bra!!!!!

Puss och Kram

New

Kategori: Allmänt

Fixade precis en ny design, så allt förutom stilmallen har kommit upp, men den ska komma snart!
Det kan kanske se lite konstigt ut nu när lite av gammla designen är klar, men som sagt så ska det bort snart!

Puss och Kram

we are the champions my friend

Kategori: The day

Idag spelade jag match och stog ju i mål. Det gick bra eftersom vi vann med 6-0 så det var kul, men jag fick typ aldrig bollen....men jaja

Nu har jag precis blivit klar med svenska läxan som är tills imorgon!, super tråkig!! fattar inte varför man kan ha lite kul i skolan någon gång...?
Imorgon är det en vanlig skoldag och efter ska jag åka och kolla min knän som typ har blivit överbelastade eller något sånt, så dem är ganska svullna....om vi hinner ska jag och mami nog åka in till stan och titta lite:) Senare på kvällen har jag ju träning, såååå jaaa....kanske inte s jätte intressant, men men.

På tisdag har vi sportsday (idrottsdag) i skolan så jag hoppas att det ska bli roligt...en sak som är bra är att vi börjar 11.15 så det är ju chill. Det kommer typ vara staffet och sånt.När det är slut ska jag kanske träffa en av mina bästisar, men får se hur det blir!

Igår städade jag mitt rum så att nu är det lite finare än ett bombnedslag, hehe, lite random men jaa!

Puss och Kram!
Justin BieberBedroom Design with Wood Flooring and Soft Carpet Picture – Bedroom Design with Stone Wall Decoration Ideas – Bedroom Interior DesignVictoria's Secret ModelsTumblr Tumblrimgfave - amazing and inspiring imagesTumblrTwitter / Recent images by @BiebsHeaven

New

Kategori: The day

Idag var jag med en av mina bästisar och shoppade lite:) köpte en snygg tröja på BikBok som är stickad och blå & vit randig....bytte ett par spring byxor som hade gått sönder, jag lämnade också tillbaka ett armband från VeroModa som också hade gått sönder :(
Imorgon är det fotbollsmatch på Boovallen, jag ska stå då så är lite nervös men det är jag alltid, vet inte varför...hehe

Hoppas ni har en super bra helg
Puss och Kram!

Yesterday

Kategori: The day

Inlägget var från igår ifall någon undrar...

Fast nu är jag på skolan och gör inget speciellt.. börjar tio i så får väl sola lite under tiden:)

Senare ikväll Har jag träning, hade ingen i måndags eftersom det var Valborg så det ska bli skönt att träna lite:) ahhhhhh har ingenting att skriva om så hejdå!

Puss och kram

Happy fun nice guys

Kategori: The day

Idag har jag varit med bästa Erika på grönan:) kom dit vid halv två ungefär och började åka Insane tror jag...kul som vanligt , hihi! Åkte säker den flera tusen gånger! Nu är vi på väg hem, sitter på båten och ska bli hämtad av mami:) Sist åkte jag Tilt, trodde att den skulle vara lika rolig som de andra gångerna jag har åkt den men idag var det rätt så tråkigt...:/

Imorgon är det ju skola igen.... Börjar 9.50 så det är ganska skönt!:) på fredag ska jag förmodligen se på LMFAO på grönan!!! Ska bli suuuuuuper kul!
Hoppas att ni har haft en super bra dag och att det får en super bra vecka!

Puss och kram!<3