molliiie

Bitch please....hehe

Kategori: Allmänt

Uhhhh!!
Idag hade vi idrottsdag vid hellasgården.....Det regnade och var sååååå kallt. Först hade vi orientering. Det blev ganska lerigt och blött. jag sprang med min kompis Julia från klassen och det gick bra, men jag typ fastnade i en rot (eller vad det var) och trillade. det blev att man klev och hoppade ner i många lerpölar.

På morgonen åkte jag med Ellen till forum, men när vi kom dit var typ hela skolan där, så jaa.......Även fast alla detta saker så har det ändå varit en bra och rolig dag!

Snart ska jag iväg på träning. på onsdagar har jag ju målvaktsträning och de är rätt så flummiga haha! Idag ska min underbara kompis Hanna vara med och träna med oss som målvakt istället för vanlig fotbollsträning. Det ska bli kul och se hur det går!

Lite bilder från dagen min!
När mitt hår blir blött bli det också väldigt lockigt! Är det en bra eller dålig sak? Jag vet inte....
Kaaaaaaaallt!! wired face....
 
Puss & Kram
 
 
 
 

I want to start again, so badly!

Kategori: The life

Idag såg jag på musikalen Dirty Dancing. Det var den bästa musikalen jag har varit på så jag rekomenderar den verkligen!! Killen som spela Johnny! Ahhh hans kropp !! mmmm:)

Igår spelade vi match och vann med 5-1 tror jag det var! Goodie!;)

Puss och Kram!
Fierce and Love

Sick of sickness

Kategori: The day

Idag är det en vecka sen jag ränade sist! En vecka!! Herregud det är så mycket...:( Jag har varit förkyld och ont/torr i halsen sen i lördags så jag har inte spelat match eller tränat på länge och jag vill bara bli frisk!


Snart ska jag ha engelska och sen musik. Efter det ska jag ner oc titta på när mitt lag tränar. eftersom jag är så hes får jag inte träna idag heller...:(

Puss och Kram

The Day After!

Kategori: Allmänt

 Nu är jag officiellt 14 och fjortis! Nää jag bara skämta, men jag är i alla fall 14! YAY! Jag fick massor av fina presenter igår, som jag ska lägga upp bilder på (när jag har tagit bilder, hehe). Det var b.la. ett Marc By Marc Jacobs laptop case, Justin bieber skal till mobilen, saker från Superdry (älskar det märket, de har så sköna myskläder, samtidigt som de är snygga och coola) och massa andra super fina saker!!
Jag fick också massa fina gratulationer på Facebook! så stort tack till alla som sa Grattis!! puss på er!<3
 
Födelsedagen;
På morgonen blev jag omhändertagen av min familj med frukost på sägen och massa paket. Då fick jag b.la. en klocka från Triwa och massa andra saker. Efter det åkte vi och åt frukost med mormor, moster, kusin och min andra kusins fiancé. Det var en god, men väldigt mättande frukost. Då när frukosten var slut åkte jag, mamma och min moster till NK och skulle titta på klocker, för att den som jag fick var lite för stor så vi lämna tillbaka den.
Vi gick sen till Mood (älskar mood så mycket!!) och tittade på ett smink kit från Bare Minerals (http://www.bareescentuals.com/)  som innehåller massa bra smink för huden. Åkte sen hem och lämnade av moster hos henne och sen vidare hem för att fixa mig inför middagen med släkten!:) Det var super kul och super mysigt. Hade en fantastisk super bra födelsedag! tack så mycket!
 
Dagen efter;
Nu sitter jag med mjukis kläder från Superdry och Abercrombie på mig i sängen och lyssnar på musik, bloggar m.m. Ska snart äta frukost, hehe lite sent men det får bli en frukost-lunch. Idag var det match också, men jag var ej med på den. Min näsa bara rinner hela tiden (hatar att vara förkyld), men så är det när ylan kommer och täcker sverige nu när det inte är långt ifrån vinter. idag ska jag bara slappa och vila upp mig inför skolan imorgon!
 
Puss och Kram på er!<3
Love ya
Fierce and Love
Min klänning från Rules By Mary och kofta från Hollister som jag hade igår.




It´s my birthday!

Kategori: Allmänt

Nu, idag är det äntligen min födelsedag!
 
Igår sjöng typ hela min klass för mig och det var otroligt pinsamt, men det är ju samtidigt kul. Det tycker nog alla även fast man inte vill erkänna det! Vi slutade 15.25 som vanligt och det suger sjukt mycket att sluta så sent på en fredag! Det skulle ju också regna såklart, uhh så irriterad på svenskt väder ibland.......
 
Slutklagat här! Nu ska jag åka och äta frukost på Reval med min släkt.
 
 
 
  Puss och Kram!