molliiie

Christmas

Kategori: Allmänt

Idag kom min moster med familj vid 10. Då hade vi jul brunch. Hade "scones muffins", ägg & bacon, choklad, fil, smörgåsar, juice m.m. Fast jag åt bara en sån här muffin som är som en scones, sen blev jag mätt. Vid 3, bytte vi hus, så att jag och min familj åkte till min mosters hus. Där åt vi julskinka ed tillbehör. Det var jättegott som vanligt, sedan öppnade vi julklappar :) Jag fick ett par Primeboots, stora goggles och Juicy Couture mjukisdress. Mer kommer imorgon då vi också ska fira eftersom mina mor och far föräldrar (va gammalt de låter) kommer upp.
Senare kommer jag nog lägga upp bilder från min systemkamera som är från denna jul!:)
Puss och Kram

Fult och fel

Kategori: Allmänt

Just nu håller jag på att ändra design, men nu är det helt huller om buller (för mig i alla fall) så jag försöker fixa det!

video och jul!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det jul och det ska bli så skönt och mysigt! Älskar julen, men jag ar faktiskt inte känt någon stark julkänsla nu på sistonde, men den kommer säkert imorgon :) Jaa.....först när jag städade hemma (för denna FN insamlingen vi hade i min skola) hittade jag två presenter som förmodligen var till mig :D Jag har sagt att jag vill ha den stora presenten imorgonbitti när min moster samt hennes familj kommer frukost/brunch vid 9 tror jag det är. I år har jag faktiskt inte köpt några presenter. De vuxna har sagt att vi inte ska ge så många presenter i år eftersom vi firar två dagar i rad (24 & 25) så det är alltid ett överflöd av hundratals julklappar :) det är ju bara kul men men......:)
Jag tänkte lite idag på att lägga upp ett video inlägg för skoj skull, men jag et inte riktigt.....? Istället för att skriva hela tiden kan man ju prata om vad som har hänt och det går ju lite fortare. Fast jag börjar nog med att bara göra det en gång!
 
I tisdags hade jag ju julavslutning. Jag hade tänkt att gymma direkt efter fast jag orkade inte och ville bara njuta av lov. Så jag gick till gymmet i onsdags istället. Ville dit i torsdags också så jag smsade Erika och frågade ifall hon ville följa med, så vi åkte dit vid halv ett och var där i ca 2 timmar. Jag orkade faktiskt lyfta 101 kg på en maskin där man har fötterna på en platta och ska sen trycka ifrån för att lyfta vikter :)
 
Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska gör på nyår faktiskt. Min storasyster ska iväg med kompis till fjällen så det blir väl jag som blir kvar ensam av de äldre ungdomarna.....Efter nyår är det en liten fotbollscup och skolan börjar 8 januari.
 
lite snabb foton där jag ser lite konstig ut...men man får väl bjuda på sig själv ibland
 
 
puss och kram

Prao

Kategori: The day

Idag var det ju första dagen på prao och det var ganska lugnt. Jag praoar faktiskt i bara en vecka. Sedan är det "year level day" då vi ska samla in pengar till FN så jag ska vara hemma och röja/städa. På tisdagen ska vi bara var i skolan någon timme tror jag. Då ska vi bara städa våra skåp, titta på film och prata :) Äntligen så slutar man tidigare än de andra skolorna! Annars brukar vi typ sluta en vecka efter (ifall man tänker på sommarlovet). Denna vecka har vi inga läxor så det är också skönt! Jaa vad finns det mer att skriva om? På onsdag (tror jag) ska jag och min familj på en sak där Olly Murs ska uppträda. Imorgon ska jag och mitt lag vara med på ett gym pass, vilket tror jag kommer bli roligt, men eftersom jag har stukat foten oc det fortfarande är lite svullen så har jag inte tränat över huvudtaget så vi får se hur det går.
Juste! Förra veckan fick vi göra våran egna genom att använda; Mjölk, Grädde och den smak man ville ha. Det var i en påse som var lite mindre och i den större påsen som del lilla påsen är i håller du i is och salt (du kan hälla i snö ialla det ska gå snabbare). Sedan skakar du det i typ 10 minuter.

Puss och Kram!
Ha en super bra vecka! Pussar

snowstorm

Kategori:

Nu är jag påväg till skolan, men det är så himla mycket snö som har kommit!!

Ska ja matte nu och sen idrott....om man räknar med idag så är det bara tre riktiga skoldagar kvar! !

det här inte hänt så mycket på sistonde så jaa....

puss och kram