molliiie

The Last Day.....

Kategori: The life

Ahhhhh idag är det den sista dagen i Juli!! :( snart är det höst och kallt!! ________________________________ Idag kommer två av mina sysslingar till oss, vid typ fyra:) Vid sex ska jag och min kompis på "tisdags segling", så det ska bli kul! Imorgon ska jag iväg och segla med några andra och kommer hem runt 11,12 på torsdag! Efter det ska jag nog packa det lilla sista och sen shoppa lite (en tjej kan aldrig ha för mycket kläder, bara för lite!) Vi ska ju iväg till Skåne också eftersom jag ska på cup med fotbollslaget! Hoppas det går bra!! Puss och Kram!

Shopping on the summerbrake!!

Kategori: Allmänt

I lördags kom jag hem från fotbollscupen. I söndags åkte jag, mamma och min storasyster ner till pappa och min lillasyster och sen vidare till vårat andra somarställe som vi är på nu. 
 

 
Igår köpte jag en super snygg jacka från RARE och en väska. Det finns massor av snygga kläder, skor och accessoarer m.m. här!
Det finns inte så jättemycket att skriva om just nu så jag kommer nog inte uppdatera på länge.
 
Nästa vecka ska jag och min kompis segla igen och 2-5 augusti ska jag på en till fotbollscup nere i skåne. Hoppas vi vinner den!!
 
Puss och Kram!
Tack till alla som läser bloggen!
 
                                                       
                                                              Kommer tillbaka om någon vecka!<3
 
 

Tidsinställt

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag förmodligen i bilen med min kompis, ner till Göteborg. Ska sen vidare till min familj och vårat ena landställe.
 
Det är alltid kul med fotbollscuper på sommaren. När man bara spelar fotbolls hela tiden och har det roligt!
Om några veckor är det ju en till cup! Så jag ska träna mycket!
 
 
 
 
Puss och Kram!<3

I´m on my way!

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag på tåget med laget och tar det chill.
Det här är den första gången vi är på denna cup vi ska till så det ska bli roligt att komma dit. Jag kommer att försöka uppdatera bloggen lite under veckan, men jag kanske inte hinner alla dagar....hihi
 
 
 
 
 
 
Tack alla som läser min blogg!
Puss och Kram<3

Never Say Never

Kategori: Allmänt

Igår släpptes ju biljetterna till Justin Biebers Believe Tour här i Sverige (stockholm)!!! Som tur var så anmälde ,jag och mina två kompisar oss på bieberfever.com och kune redan beställa biljetter i onsdags. Min mamma försökte få biljetter till min lillasyster på fredagen, men det var sån kö så att hon väntade från typ nio tills runt halv tolv och då sa dem att biljetterna var slut..:(
Idag kom jag upp till stockholm, till pappa som har varit och jobbat hela veckan (tycker synd om alla som måste jobba när det är sommarlov!). Imorgon ska ju jag med fotbollslaget på cup och då åker papa ner till mamma och mina systrar. Jag är iväg på fotbollscup i en vecka och åker sen vidare till vårat andra sommarställe med familjen!