molliiie

Happy Birthday!!

Kategori: The day

Hejsan!!<3

Idag fyllde ju min pappa år, så på morgonen blev jag väckt av min mamma vid åtta någoting. Jag var jätte trött, men gick upp och satte på mig lite andra kläder istället för att ha pjamas shorts och linne på mig. Jag gick ner till mamma som var redan på andra vången där mamma och pappas sovrum är. Mamma står utanför med en liten tårtbit och presenter (pappa brukar inte vilja ha tårta, men vi tog det ialla fall). Vi gick in till sovrummet och började att sjung. Min lillasyster sov också där tydligen när vi kom in, hehe.
Vi gav pappa presenterna o han öppnade dem. Efter ett litet tag åkte vi och åt frukost på "Reval" (det är ett hotell i stan). Man blev som vanligt mätt. När vi hade ätit frukost där så fick pappa ha en "ögonbindel" för ögonen. Pappa skulle få massage, men han viste inte det (det var altså en överaskning). När vi kom till massage stället som mammas kompis jobbar på så vi lämmnade honom där och åkte till "handelshuset" tror jag. Det är en fin klädes butik. Efter någon timma var pappa klar med massagen och då kom vi och hämtade honom. Vi sa hej till lite personer vi kände och sen åkte vi hem. Vi åt ingen lunch eftersom man blev så mätt. Efter att vi hade varit hemma i ca 2-3 timmar tog vi bilen ner till hasseludden och tog waxholmsbåten in till stan. Från stan tog vi Djugårds färjan och hoppade av där vid grönan. Vi gick till den resturangen vi skulle till. det var en jätte mysig resturang som jag inte kommer ihåg vad den heter....
Imorgon ska jag upp vid hal sju (jag ska ju på fotbollscup). Jag ska åka hemmifrån senast halv åtta tror jag, men jag kommer vara jätte trött på morgonen och jag kommer nog sova i bilen.

Puss och Godnatt!!<3
Dream until, your dream comes true.in my mind, there is only eternal beauty.

Badat...

Kategori: The day

Godagens<3

Idag följde jag med och hjälpte till att välja lite saker till vårat nya kök. Det tog några timmar och eftersom jag skulle ha träning klockan 5, så var vi tvungna att äta lunch lite snabbt. Klockan var typ runt 4 och vi hade inte ätit lunch än, så alla var lite små hungriga. Vi åkte till ett mysigt ställe, men eftersom det var så sent hade deras buffé typ och deras smörgåsar tagit slut (de hade bara någon soppa och kakor m.m.).
När vi skulle åka till det här stället så hade vi sett att det var väldigt mycket kö. Istället för att åka till ett annat ställe som lågnära, men ändå inte åkte vi till "boo gård caféet" (caféet vid vattnet) och åt. Jag skulle ju ha träning vid 5 så klockan var nästan tjugo över fyra när vi mkom dit. Vi tog med oss smörgåsarna och drickan. Jag fick byta om i bilen lite snabbt, men det gick bra. Vi skulle ha tränat i en och en halv timma, men eftersom det var så varmt orkade vi inte spela lika länge. Det var inte så många som var där på träningen, men det var ju ändå roligt. den sista halv timmen skippade vi. Vi viste att det skulle bli väldigt varmt så våra tränare hade skickat ut ett mail till oss om att vi skulle ta med oss badkläder så vi kunde bada efter. Det varganska kallt i vattnet eftersom det var hav, men det var ändå rätt så svalkande efter all värme. Nu är jag hemma såklart och gör lite saker.

Puss och Kram till er alla!!<3

Lite av dagen<3

Kategori: The day

Hejsan svaejsan, hehe<3

Idag ska jag ha träning vid 5. Efter träningen ska vi till boo badet med laget tror jag. Innan det ska jag göra lite andra saker. Vid halv tolv ska vi åka och först lämna min storasyster hos en kompis (de ska åka till konfa läger), efter att vi har lämnat henne ska vi åka typ och titta på lite saker till vårat nya kök och lite sånt. Snart ska jag äta frukost, hehe. Sen ska jag borsta tänderna också. jag ska försöka att packa lite mer innan vi åker iväg. Jag har inte kommit så jätte långt med packningen, fast jag vet att jag måste ha en ganska stor väska eftersom jag har en stor maddras, täcke, kudde och lakan.

Ha en super bra dag!!!
Puss och Kram!!<3
Blondes have more funweheartit (1)
262024_10150245117771182_500516181_7268970_1983979_n_large

Dagen..<3

Kategori: The day

Hej på er alla<33

Idag har jag varit i forum. Jag var där med mamma och min lilla syster. Vi skulle köpa lite saker till cupen som jag ska på snart, men det blev inte exakt så... Jag köpte en tröja på hm (ifall tove ericsson läser det här så vet du vilken det var, hehe). Sen köpte jag ett par jeans och ett par shorts på "G-star Raw" Byxorna var tajta, lite blanka och svarta. Shortsen var ljusa jeans shorts.
Vi kom hem vid halv tre någonting. Mamma släppte av mig och min lilla syster utanför våran grind till huset för att mamma skulle på ett möte.
När vi kom hem så gick jag upp till mitt rum och bytte till bikini och gick ner till baksidan av våran tomt och solande i hängmattan. Jag lyssnade på musik (Justin Bieber) och läste lite. Efter typ en och en halv timme gick jag in för att ladda min mobil. Min lilla syster och jag tog mellis och satte oss på den stora balkongen. Det var skönt, hehe. När vi hade ätit klart gick jag upp till mitt rum igen och började packa inför cupen lite, men jag har inte kommit så långt direkt..... Min pappa kom hem precis och min mamma kommer nog snart, hehe kanske inte så kul och vet man ja..... just nu bloggar jag, är inne på facebook och är inne på twitter.

Puss och Kram!!<3
gorgeous things.R&MQueens Wardrobe Shirt From Http://Queenswardrobe.Com/Main.Php, Natura Bag, H&M Boyfriend Shorts, Zara Jacket // "Super comfy boyfriend" by Alexandra Per // LOOKBOOK.nuFashion Sickness

jaa du...

Kategori: The day

Hejsan!!<3

Jag har inte skrivit tidigare idag, men jag har varit upptagen med att fixa lite saker. men ialla fall....
Nu har jag precis dushat och ska byta om till lite finare kläder eftersom vi ska ha gäster. Just nu lyssnar på lite musik, bloggar lite och är inne på facebook.
Vi får se om jag kan skriva lite senare ikväll, men vi får se hur det blir med det.
Det här inlägget blev kanske lite kort, men jag ska föröka att skriva lite längre<3

Puss och Kram<3
A Blogful of Boredom: Stealth Mission: Birthday Surprise Part 1, pre-surprise.Untitled

SOME PICTURES<3

Kategori: Pictures

coated -där du är och nåt som glimmar - fotboll gitarr och blomsterkrans - rutigaservetter - Starta en gratis blogg och börja blogga själv.
Spets & annat fintruhe » Midsommar nr 24
Paris in PinkSmile Kid.
Angelica Blick | Nyheter24-

The night

Kategori: The day

Hejsan!!<3

Nu är klockan snart tio över elva och jag har tittat lite på en james bond film som heter "leva och låta dö" tror jag. ialla fall något sånt.
Imorgon ska vi fira pappa lite i förskott. Då kommer lite släkt och en annan familj hit. Det kommer bli mysigt och roligt. Man får hoppas att det blir bra väder då också, hehe.
Jag kommer ju såklart att skriva imorgon. vi får se vad som händer då.
Ja, det här inlägget blev lite kort, men ja...<3

puss och godnatt!!!<3
114b12a82538fcb45591709446da7807-d2xp85l_large

I´m home!!

Kategori: The day

Hejsan allihopa<3

Nu har jag kommit hem efter att vi har firat midsommar på Runmarö. det var tur att det inte började regna vid själva firandet. Vi var på en liten "äng" med många andra personer. fast det var lite blött eftersom det hade regnat så mycket dagen innan, men det var ändå väldigt roligt.
Först kom man dit, sen lyfte man midsommar stången. när vi hade gjort det så dansade man de olika sakerna som man brukar göra. Efter att alla hade dansat klart gjorde vi olika "lekar". T.ex. som hoppa säck och skottkärran. När nästan alla hade åkt, så spelade vissa barn fotboll. Jag och en anna tjej som vi var där med spelade med tre andra killar. Det andra laget hade typ tre eller fyra spelare, hehe<3

Nu måste jag gå, men jag skriver igen senare ikväll.

Puss och Kram<3
Ha en fortsatt bra dag allihopa!!<3




Lite snabbt

Kategori: Allmänt

Godmogon på er!!<3

Idag ska vi ju åka till ett par kompisar som har ett ställe på Runmarö, så jag vet inte riktigt ifall jag kan blogg där ifrån, men jag ska försöka ialla fall. Vi ska åka om 30 min tror jag så det här får bli lite kort sen så ska jag fixa lite saker. Ifall jag inte kan blogg där ifrån så gör jag det när vi kommer hem imorgon. Då ska jag nog lägga upp lite bilder från idag och imorgon.
GLAD MIDSOMMAR!!!!<3

Puss och Kram<3



(den här datan är lite konstig, så jag kan inte lägga in bilder i vissa inlägg bara så att ni vet:D)

Dagen och Kvällen

Kategori: The day

Hej på er!!!<3

Idag var jag inte med Tove. istället följde jag med mamma och min systrar och fixade lite till pappas födelsedag. Vi var tvungna att fixa det mesta nu eftersom vi kommer vara borta över midsommar och kommer hem på lördag.
Imorgon ska vi ju åka till Runmarö ifall det inte spöregnar hela dagen. Ifall det bara regnar så ska vi till ett par andra kompisar som bor i närheten där jag bor, men jag hoppas att det blir fint väder så att vi kan åka ut till Runmarö.
Senare ikväll händer det inget speciellt. vi ska nog bara äta middag och sen ska jag packa i ordning lite tills imorgon.
Ha en fortsatt bra kväll allihopa!!!<3

Puss och Kram!!<3



Godmorgon<3

Kategori: The day

Hejsan allihop!!<3

Idag var det en dag när jag inte nästan sov till elva eller tolv. Jag vaknade för 2 timmar sen tror jag. men slutpratat om det.
Idag ska jag vara med tove som jag skrev igår. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra eftersom det regnar så mycket här, men vi får se hur det blir. Jag hoppas att det blir soligt senare, men det verkar inte vara så stor chans just nu.
Senare idag ska jag packa iorning lite tills imorgon.

Jag skriver lite senare när jag är med Tove tror jag.
Ha en bra dag!!<3

Puss och Kram<3


Kvällen<3

Kategori: The life

Go Kväll allihopa!!!<3

Det har inte hänt så mycket nu på kvällen, men jag har ätit middag och sen så har jag varit vid datorn lite. Jag har bloggat, teittrat lite och sånt...så ja som sagt så har det inte hänt så mycket ikväll.

Imorgon ska jag vara med Tove.
Jag måste träffa så många kompisar som möjlig innan jag åker iväg!!
På fredag ska ju jag och min familj åka ut med båten till ett par vänner och fira midsommar. På torsdagen efter ska jag på fotbollscup. När jag har kommit hem från cupen så ska jag, mamma och min lillasyster åka ner till ett av våra sommar ställen på västkusten. det blir bara vi tre för att pappa ska jobba och min storasyster är på konfa läger. några dagar efter att vi har kommit hem efter att vi har varit på västkusten så ska hela familjen till Argentina!! Vi ska vara där i 4 veckor tror jag. Vi kommer hem några dagar innan skolan börjar, så jag ska föröka att träffa så många som möjligt!!!<3
Puss Och Kram<3
Fotos de Julieta Fantilli - Fotos del perfil2 tearsPerfect Timing - I Needed That BoostSem título | Flickr – Compartilhamento de fotos!

Hemma <3

Kategori: The day

Hejsan på er!!<3

Nu har jag kommit hem efter att hämtat min lilla syster på skolan. Jag åkte buss dit med Ninja (en av mina hundar). När jag och Ninja gick till bussen så blev det plötsligt lite varmare än jag trodde. Jag hade satt på mig lång byxer, men jag skulle satt på mig shorts för det blev aldeles för varmt!!
När vi skulle hem så cyklade Hedda (min lillasyster) och jag gick med Ninja.
Vi var hemma typ vid halv fem tror jag.
Nu lyssnar jag på down To Earth. En av justin Biebers låtar<3, hehe.
Ikväll händer det nog inget speciellt som jag vet, men jag skriver nog ändå.
Ha en fortsatt bra dag!!<3

Puss och Kram<3
Tumblr_ljykdnuelh1qdne2zo1_500_largeawesome, beauty, color, friends, happiness, harmony - inspiring picture on Favim.compeace<3

Äntligen!!<3

Kategori: Allmänt

Hejsan<3

Som rubriken säger så är det ÄNTLIGEN soligt efter att det typ har regnat tre dagar i sträck!!!
Idag ska jag inte göra så mycket, me du ska jag gå ut och sola, hehe<3
Runt klockan fyra så ska jag hämta min lillasyster på skolan eller på fritids. Jag gör kanske ett inlägg när jag kommer hem efter att ha hämtat henne.

På fredag så är det ju midsommar. Jag och min familj ska åka ut till runmarö. vi ska fira med ett par kompisar och sen kaanske vi åker förbi min moster och hennes familjs ställe också, men vi får se. Jag kanske inte kan uppdatera mig där ute så vi får se hur det blir med det.

Puss och Kram!!<3
Tumblr_llnw11euvv1qfkibao1_400_largeX_0606df24_large

Blöt var man ja...

Kategori: The day

Hejsan<3
Jag vet...jag sa att jag skulle skriva hemma hos Erika, men det blev inte så.

När klockan var runt två (på eftermiddagen så klart) åkte jag hem till Erika. När kom dit så var Elin E där också (alla kanske inte vet vem det är men det är en tjej som gick i min klass, hehe).  I början satt Erika, Elin och geekade the sims 3 hehe....Precis när jag hade kommit så hade det börjat hagla, så när det blev sol efter ett tag bestämde vi oss att gå till vattnet. När vi nästan hade gått halvvägs så började det att dugg, men vi fortsatte att gå och hoppades att det skulle bli sol, men det blev ju helt tvärtom. När vi hade gått lite mer än halvvägs så började det att hagla. Vi sprang så fort som möjligt tillbaka till Erikas hus. När vi kom fram efter typ 10-15 minuter så var vi skit blöta och faktist bara lite kalla. Jag fick låna kläder av Erika och hängde mina på sån här handdukstork. efter några timmar skulle jag åka hem och skulle byta kläder då, men det kunde jag inte för att Erika och jag hade varit lite osmarta och glömt at sätt på värmen. Kläderna var blöta fortfarande blöta såklar då, men sånt händer.
Jag hade ialla fall rätt så roligt idag hoppas att ni har haft roligt också<3
Puss och Kram<3


(det går inte att lägga in bild i det här inlägget så det får bli det en annan gång)

Godmorgon eller ja...

Kategori: Allmänt

Godmorgon för er som har vaknat. Jag vaknade för typ en timma sen, man jaa.....
Idag ska jag vara med min kompis Erika. Så jag skriver troligen igen när jag är med henne.
Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om så är det bara att säga.
Igår kväll skrev jag ingenting i blogg, men jag kan berätta lite vad som hände då.
Det hände inget speciellt, men kl. 19.30 började min fotbolls träning. Det var sköt att äntligen träna efter att bara slappa. När jag kom hem från träningen så åt jag lite mat. Efter det så dushade jag. När jag hade dushat så tittade jag på "Johan Falk". Den var faktist väldigt bra tyckte jag. Jag la mig typ vid tolv....whopsi<3

men som sagt så skriver jag senare när jag är med Erika<3

  lite bilder från filmen....hihi




Puss och Kram så länge<3
ONCE A BELIEBER ALWAYS A BELIEBER Mano nuotraukos - Photoshoot (11)

Hejsan :D

Kategori: Allmänt

Idag ska jag inte göra något speciellt, men imorgon ska jag kanske vara med Erika. Hon kunde inte göra något idag så vi ska nog hitta på något roligt. hehe<3
För en stund sen så tittade jag på "kärlek på menyn". Det är en film som gick igår på TV.
Just nu finns det inte så mycket att skriva om, men jag gör ett inlägg lite senare!
Ha en super bra dag!!!
Puss och Kram

(det gick inte att lägga till en bild)

Regn, regn, regn

Kategori: The day

Japp som rubriken säger så är det bara regn, regn och regn. Jag hoppas på att det blir mycket bättre väder till midsommar!!! Vi ska åka bort då, så man vill ju inte att det ska vara regn då när man ska vara ute :D

Tumblr_ln09xbdfrh1qjhglno1_500_largeTumblr_lbin8b9ez91qbhswzo1_500_large_large
Puss och kram<3

Bara några bilder

Kategori: Pictures

Tumblr_lmxuci3ecx1qbpfn1o1_500_largeTumblr_ln0lwicmev1qlpdrxo1_500_largeTumblr_lmxn2eygxx1qbqn53o1_500_large Tumblr_llt0i13ohs1qfmpido1_500_large Ohh gosh!! Han är såå sööt!!! <3
                                                                

Godmorgon eller Förmiddag

Kategori: Allmänt

Jaa, jag gick upp för inte så länge sen, men då var klockan typ 10.45. Aja....
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men vi får se. Jag har inte riktigt van mig ännu vid att det är sommarlov. Jag hade skolavslutning i torsdags. Vet..det är sent, men så är det.
Ha en bra dag!!
Jag skriver mer sen!!! <3
Tumblr_lmnfks8u1u1qepqr5o1_500_large
PUSS OCH KRAM!! <3

<3

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag vid datan och lyssnar på Down To Earth med min absolut favorit artist Justin Bieber <3
Jag ska snart sätta mig på soffan med resten av min familj och titta på TV tror jag.
Det här var ett ganska kort inlägg, men jag ska skriva lite längre.

Puss och Kram <3

Hejsan <3

Kategori: Allmänt

På den här bloggen skriver jag om mig själv, min dag och om lite allmänt.
Jag kommer också skriva om Jusin Bieber också. Jag vet att det är många som inte gillar honom, men jag gillar verkligen honom så ifall ni bara ska komentera dåliga saker om honom så behöver ni inte läsa bloggen.

Beach-beach-girl-girl-hair-legs-ocean-favim.com-73429_large
Puss och Kram <3

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt