molliiie

Birthdays are always the most special days

Kategori: Allmänt

Imorgon fylle ju jag år! YAY!





Har önskat mig massor av saker så jag får se vad jag får!;) Jag kommer lägga upp bilder på alla saker som jag får!

Puss och Kram!

New stile Same smile

Kategori: The day

Ändrade nyss design!
Hoppas ni tycker om den!

Just nu sitter jag framför tven och håller på med datorn medans moster och mormor är med familjen där nere. haha jag är så social just nu! NOT!

Puss och Kram

Awkward

Kategori: The day

Nyss hände det en riktigt hemsk sak!!! AHHH!

Min mentor fick reda på en av "my secrets"! uhh det är så awkward!
Nu är har det varit musik och ska skynda mig till bussen eftersom jag ska på träning!
puss och kram!
Haha en driv bild!!

School

Kategori: The day

Lite snabbt!

Om typ 1 minut ska jag på svenska lektion, so I´ll do it fast!

Idag började jag 9.05, då hade vi Spansla lektion och ett lite förhör. Jaa idag händer det inte så mycket så....
Nu är det svenska!
PUSS OCH KRAM!!

Long Time No See!

Kategori: Allmänt

Sorry för att jag inte alls har skrivit mycket!
 
Eftersom det är så sent så blir det ett litet kort inlägg
 

Idag hade jag fotbollsträning som vanligt. På onsdagar har jag ju målvaktsträning och denna va skit flummig. Ahhh det tog typ 10 minuter innan jag och min kompis slutade skratta. Åhh SÅ kul!
 
Denna vecka har vi redan haft 4 st. läxor! alla säger ju att åttan är den längsta årskursen någonsin!!
 Det verkar som att det kommer hända VÄLDIGT mycket detta år. T.ex. som massor med prov på vårterminen, prao och gymnasieval.......dududuhhhh.......Jag har tänkt på två stycken skolor, men vet inte riktigt den tredje (ifall man ska välja tre stycken olika skolor)
 
Skriver under dagen imorgon på rasterna nu när vi har fått våra Macbooks! YAY :)
 
Puss och kram!
Tack för tålamodet!

My hairstyle today!

Movie-Time

Kategori: Allmänt

FILMTIPS ALLESAMMANS
 
Här om dagen såg jag Soul Surfer. Det är en otrolig bra film som handlar om en pro-surfer som precis har fått en kontrakt med RipCurl tor jag det var?, och en dag ska hon, hennes kompis och två andra ut och surfa. När Bethany och hennes kompis Alana (tror jag att hon hette) sitter och prata kommer det upp en stor haj som rycker loss Bethany´s arm. Fast jag ska inte berätta för mycket....Men jag kan säga att det är en super bra film som är baserad på en sann historia. Den är väldigt sorglig tycker jag, men som jag har sagt 1000 gånger otroligt bra!
 
Igår såg jag och min familj på en film som heter War Horse. Den var också jättebra! Det handlar om en kille som köper en väldigt vacker häst  och uppfostrar Joey som han har döpt den.     
"Albert och Joey separeras från varandra när Joey säljs till försvarsmakten och sänds ut till fronterna i första världskriget men Albert ger sig inte utan strid. Trots sin unga ålder ger han sig iväg till Frankrike för att rädda sin vän." Den är också sorglig, men också bra!
 
Problem med bilder - Just nu laggar blogg.se för mig, men jag försöker så gott jag kan!
 
 
 
PUSS OCH KRAM
 

TEMPORARILY

Kategori: Allmänt

Nu har jag bytt design!

Denna är bara en tillfällig tills jag hittar en ny!

PUSS OCH KRAM

I´M BACK!

Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka!
 

Nu är jag tillbaka efter att tagit en paus ett tag. Under tiden har jag gjort en del. Jag kom hem för exakt en vecka sen till Stockholm. Efter det har jag för det mesta bara tagit det lungt och nästan bara varit hemma. Jag och min familj var och sov över hos våra kompisar en natt och sen när jag kom hem från det åkte jag över till my BFF. Jag sov över hos henne och dagen efter åkte vi till Gallerian och shoppade lite. När vi var hemma hos henne gosade vi nog för det mesta med hennes super duper söta 10 veckors valp. Så SÖÖÖT!
 
Nu ska jag börja lägga upp fler bilder på bloggen! Jag har varit väldigt dålig på det hittills, hehe:)
 
 
AHHH ibland/oftagillar jag verkligen inte min skola (IES)! Vi börjar redan på torsdag med upprop och alla andra börjar måndagen efter! UHHH!
Sommarlovet har också gått så snabbt!, och jag längtar inte till att träffa min klass...vissa är snälla och så, men jag har fått flera irriterande konstiga osv. i min klass, speciellt en kille som kollar på mig rätt så creepy. Är också ganska irriterad på att dem inte fixar en bra klass som man trivs i, så man tycket det är kul, men nää det vill dem inte göra!
 
 
PUSS OCH KRAM!