molliiie

Hummmm?

Kategori: Allmänt

Gud alla dessa rubriker! Vad ska man skriva varje gång? ahh aja......
 
Detta inlägget är tidsinställt så jag sitter förmodligen iskolan just nu och har hur tråkigt som hels på någon lektion. Senaste veckan har det varit jätte nära att jag har somnat till på vissa lektioner.
 
Jaa! Idag är det bar denna dagen och imorgon kvar!!!! Sen är det höstlov! Det ska bli så hiiiiimla skönt att inte ha några läxor eller någonting!
 
Puss och Kram!

Everybody makes mistakes, everybody has those days

Kategori: Allmänt

Jag har ju ine skrivit så mycket  senaste tiden så jag tänkte skriva en liten review från det som har hänt.
 

Senaste gången skulle jag ju ner till underbara Göteborg. Där var det mysigt och vi åkte ju som sagt upp på söndagen. Det var ju snart tre veckor sedan så jag kommer inte ihåg allt som har hänt intill det, men men....
 
Förra veckan på fredagen hade jag ett NO prov. Det gick väl okej, men det är så irriterande med alla dessa engelska science ord!
 
Jaa,vad har hänt mer?
Jaa denna måndag och tisdag har alla i skolan varit lediga eftersom det har varit S.P.T. asså utvecklingssamtal. Jag hade igår och det var bara 30 minuter så det var chill. Efter det så åt vi lunch hos någar vi känner (alltså deras resturang) och innan vi skulle gå så drack vi te och då skulle ju jag såklart spilla ut det så att jag fick det på benen. Det såg ut som om jag hade kissat på mig och gud va vi skrattade!!
 
Nu har jag varit på träning  och kom hem lite innan 10 typ så jaa. Min söta kompis ska reprensentera BooFF på invigningen av Friends Arena!!! Grattis underbara du!:)<3
Jag har sagt detta flera gånger och säger det igen, men jag ska försöka blogga mer så Stay tuned!
 
Puss och kram!
 
Oh My Gosh!        
Lite driv bilder från igår när jag inte hade någonting att göra......

Good bye!

Kategori: The day

Nu sitter jag i bilen på väg ner till mormor min. Hon bor lite ovanför göteborg så det är väl nån timma kvar eftersom vi åkte vid 4. Jag och mi familia kommer nog åka hem på söndag så det kommer bli myisgt!

Just nu har jag lite tråkigt så jag har tagit massor av ego pics på mig själv och min lilla syster

Puss och Kram!

Early morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon sötisar!
 
Idag vaknade jag vid 6.30! typ en halvtimma innan jag brukar vakna normalt. aja, men idag är det den sista skoladagen denna vecka eftersom vi hade autumn fair i skolan i lördags så vi är lediga imorgon och på fredag! YES! På torsdag ska jag såklart vara med en kompis och fredag vet jag inte riktigt, men förmodligen SOVA!
 
På autumn fair var det inte mycket att göra, så man bara gick runt i skolan. Upp och ner i trapporna.....Efer det var det fotbollsmatch mot Nynäshamn. I söndags spelade vi mot BP fast det blev lika, så jaa...Det finns inte så mycket att prata om så jag skriver inte på blogen så mycket just nu, men ska bli bättre!
 
Puss & Kram