molliiie

Bieber

Kategori:

I tisdags var jag på justin Bieber konserten i globen och det var utan tvekan den absolut bästa kvällen i mitt liv!! Jag och mina kompisar hade ståplatser så vi köade hela dagen. Vi kom fram lite innan 7 på morgonen och köade i ca 12 timmar. När vi fick gå in var det lite mer väntan och förbandet The Fooo uppträdde och vi var längst fram under hela konserten! När Justin kom in var det det bästa ögonblicket någonsin. Öppningen va så sjukt häftig! Han kom in på stora vingar med mönster av gitarrer och delar från trummor. Man skrek och sjöng med hela tiden! Jag grät också under några låtar, men att se sin idol och förebild för första gången efter att ha följt med honom sen början är en känsla man inte kan beskriva. Man är helt mållös och att vi kom längst fram i ståplatserna va helt fantastiskt! bara några meter ifrån Justin! Det går inte att beskriva. Allting va helt perfekt och underbart! Dagen efter var jag såklart hes men jag trodde att jag skulle vara mer hes fast det har kommit under dagarna efter men det är vara roligt att vara hes faktiskt.

Puss och Kram




En bild från kvällen

OMG!

Kategori:

Under den senaste tiden har det hänt en del saker så jag skriver lite om det i olika inlägg!
Anledningen till att jag inte har bloggat är p.g.a. att min dator är lite sönder så den ska fixas och då har jag en annan dator men problemet är att jag har glömt lösenordet (så smart!) så jag har inte kunnat logga in men nyss kom jag ju på att jag har appen på mobilen så framåt ett tag kommer det nig mestadels bli mobil inlägg så det kanske inte blir bästa bild kvalitet heller.



puss och kram!

Like it or Love it

Kategori:

Sitter och tittar på PLL. Har börjat titta från början så nu är jag bara på episode 20 på season 1. Det är så skönt att det är lov just nu! Bara ta det lugnt och softa hemma eller vara med kompisar hela dagen och att det blrjar bli varmt ute nu är så skönt.

Jag har ju varit i Åre och det var underbart! Offpisten var jätte bra, lite vindpackat men bra. Som present till påsken fick jag massage på hotellet våran lägenhet tillhörde. Det var super skönt! Hade tänkt att byta den mot att åka skärmflyg men det var för blåsigt sista dagen så det får bli nästa gång.






Puss och Kram