molliiie

good morning

Kategori: The life

Denna helg har varit super mysig! Efter att jag har varit hos Tova blev jag hämtad och åkte hem, men det var bara i typ 30 minuter för att min lillasyster skulle på ett kalas och då åkte jag med till stan för att köpa ett par goggles. Egentligen skulle Alpingaraget stänga men vi fick gå in ändå och det var bra (annars hade jag åkt dit i onödan). Jag köpte ett par tuffa goggles med spegelglas från anon. Jag funderar också på att köpa en ny hjälm för att jag ser ut som ett ägg annars, men vi får se om jag hinner.

Igår (måndag) var det YLD (year level day) så alla åkte skridskor, pulka, längdskidor eller gick promenad, vad man än ville göra. Det var kul, men jag blev väldigt trött efter bara. Ellen följde med mig hem och vi skulle göra läxor, men det gick inte så bra :/ istället gjorde vi scones och te. Sen ville hon spela in när jag sjöng :P
När klockan var sju gick jag på ett core pass (gym pass). Jag var så sjukt trött, men gick ändå, men när det väl började så blev jag piggare så det var bra.


Puss och Kram
What doesn't kill you makes you stronger

Friends

Kategori: Allmänt

Idag var det träning vid 12 som vanligt, sen efter det kom jag hem såklart och har duschat. Nu ska jag byta kläder, sminka mig, fixa håret och packa lite, sen åker jag till Tova där jag ska sova över. Det kommer bli jätte mysigt och jag har köpt massa godis som vi kan ha så det blir chill!

Som jag skrev i förra inlägget (tror jag det var) så ska jag in till stan och köpa goggles om jag hittar några bra. Vi har spanka prov på torsdag som jag ska läsa lite på och så ska vi kunna de första element of the periodic table. Jag har inte börjat än på det och det ska vara ett quiz på onsdag så ja, men det kommer gå bra!
Just nu finns det inte så mycket att skriva förutom "hoppas ni har en bra helg" :)

Puss och Kram
What doesn't kill you makes you stronger

IT'S FRIDAY FRIDAY

Kategori: Allmänt

Hejsan hejsan!
 
Idag var det ändå en ganska rolig fredag. Det började med science (NO) som bara är i 45 minuter så det är chill. Efter det har vi study hall (där man kan göra sina läxor), engelska och sedan SO. So lektionerna brukar vara väldigt långtråkiga på fredagar eftersom det är 4.e lektionen innan lunch, men denna lektion gick ganska snabbt kändes det som. Sedan var det lunch som var ok, men inte så jätte bra. Efter lunchen gick jag och några andra tjejer till en av musiksalerna i skolan och övade lite på låtarna som de olika grupperna ska sjunga. Jag vet inte riktigt när vi ska göra det för att vi har bara fått en lektion att öva på och jag ska egentligen till tandläkaren på denna torsdag som kommer. men men vi får väl se hur det blir.
 
Imorgon ska jag sova hos Tova. Det ska bli super mysigt! Jag åker dit efter träningen så jag måste ju packa, duscha, sminka mig o.s.v. hehe. På söndag åker jag hem från Tova och sedan vidare till stan där jag ska köpa ett par nya goggles förmodligen. Jag har tittat på ett par från POC och Dragon framför allt, kanske hittar ett par andra.
 
På måndag är det YLD (year level day) och vi ska vara ute hela dagen. Vi ska vara på plats vid 9.30 tror jag och ska sluta 14.00 så jag hoppas det blir roligt och inte jätte kallt.
 
En bild jag tog när familjen var ute på promenad förra helgen
 
 
Puss och Kram
What doesn't kill you makes you stronger
 

Love in first sight

Kategori: Allmänt

 
Detta är en av Justins nya låtar. Älska verkligen den! det var Love in first sight direkt asså!
 
Jaa hur har dagen varit?
Den var bra. Gillar alltid torsdagar eftersom vi har de roligaste lektionerna då. Det börjar med Spanska - svenska - Art (min grupp) - Engelska och sist musik.
På bilden håller vi på att göra våra egna musikvideor eller vad man ska säga. Jag är nästan klar, eftersom jag tog nästan alla bilder ja behövde på höstlovet.
På musiken håller vi på med en sak där man ska välja en låt inom sin grupp, öva på den och sedan framföra den. Först var det jag, Moa och Ayla, men Ayla slutade så nu är det bara jag och Moa som är i gruppen. Det är super kul och våra röster har samma tonart så dem passar bra ihop. Vi sa sjung Rihannas låt Stay som vi ville ha.
 
Efter skolan tänkte jag åka till pappas jobb och sedan köpa nya Dragons goggles (skidglasögon), men vi tar det i helgen istället. Så jag stannade kvar på science tutorial med Ellen, Ida och Tova. Nu sitter jag i ena Tv rummet och har gjort klart science läxan och ska göra klar engleksan, men det går inte så bra. Sitter och bloggar, lyssnar på musik och chattar istället, men nu ska jag försöka :)
 
Imorgon är det äntligen Fredag. Då har vi fyra lektioner innan lunch! men jag brukar ändå inte vara så hungrig så det är bra. Sista lektionen på fredagar är svenska. Dem är också roliga för då vill man bara hem och den är lite flummig, hehe.
 
Jag, Lovisa och Zarin i bakrunden
 
 
 
Puss och Kram
What doesn't kill you only makes you stronger

The party is in my head

Kategori: Allmänt

Här är ett par låtar som är ganska bra;
 
 
 
Puss och Kram
What doesn't kill you makes you stronger

.....

Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och gör läxorna. Speciellt So där vi både har läxa och en redovisning. Min grupps redovisning är om hippie rörelsen. Det är typ om fred, kärlek och miljön. Jag ska prata om historian, men hittar inte så mycket fakta.
 
Jag vet att det kan vara ganska långa uppehåll på denna blogg, men just nu känner jag bara att det inte finns så mycket att snacka om. Asså det finns ju faktiskt väldigt mycket, men som jag inte vill skriva på bloggen så att alla kan se det....hehe
Jaa, vad händer imorgon? Jo, det är väl en vanlig onsdag.
 Inte mycket som händer, förutom att istället för idrotts aktivitet på idrotten tror jag att vi ska ha en teori lektion, men jag är inte säker.
1.a & 2.a videon är en grupp som heter The Dolly Rockers. Jag följt dem att tag nu och tycker att dem har fantastiska röster. 1.a är på när dem gör en cover av Frank Oceans två låtar Swim good och Thinking about you. 2.a videon är deras cover av Rihannas lår Diamonds. Den är väldigt bra.
Första och andra/tredje bilden bjuder jag på.
 
Idag fyller min BFF 15 år och vill önska henne ett jätte stort GRATTIS och hoppas du hade den bästa dagen ever! Jag kan prata med dig om allt och känner att jag kan lita på dig 100%. Vill bara säga att jag finns här för dig vad som än händer och älskar dig så! Puss på dig!
 
 
Snart ska jag gå och platta håret. idag hade jag vanligt lockigt hår för att jag orkade inte föna det och sen platta det efter träningen.
 
Skolan;
Jaa hur ska man säga att skolan är...hmmm. Det är roligt med kopisar och så men alla dessa miljontals läxor är en pain in the ass kan jag säga! Denna vecka har vi 3 st. science (NO) läxor! Liksom 3 st på en vecka och dem är inte de enklaste heller. För er som inte vet går jag på Internationela Engelska Skolan, så då troe jag ni fattar vad jag menar. Några roliga saker som händer är skolan är ett Art (bild) project där man ska göra sin egna musik video. Andra är en musik project där man är i grupper - ska hitta en låt - öva på den och sedan uppträda inför klassen. Det ska faktiskt bli roligt.
 
De typ tre senaste dagarna (tror jag) har jag lyssnat på Darins nya låt nästan hela tiden. Personligen tycker jag att den är väldigt bra. En link below;
http://youtu.be/mX85ZDWF0UA
 
Hoppas ni har haft ett par bra dagar på sistonde så hoppas jag att jag uppdaterar lite bättre nästa gång...när dte nu blir...nää men jag ska försöka uppdatera mer!
 
Puss och Kram
What doesn't kill you makes you stronger
 

The life is what it is.

Kategori: Allmänt

Idag var det den första måndagen efter lovet. Den var ganska tråkig, men det är ju alla skoldagar så jaa...

Jag vill åka iväg och gymma imorgon, men jag måste göra dessa jäkla läxor och byta en sak som var snygg & tuff, men se ifall det finns en annan sak till det. Det var också en ny kille som började idag. Jag pratade inte så jätte mycket med honom, men vi får se hur han är. På torsdag ska det också börja en ny tjej. Vet inte vem det är, men vi får se då.

På torsdag ska vi påbörja ett "project" på musiken där vi ska dela in oss i grupper, välja en låt och sjunga den inför klassen. Det ska faktist bli spännande att göra det. En gång i trean sjöng jag med ett par kompisar på en skolavslutning, men annars brukar jag inte sjunga i en grupp, så det blir spännande. Hoppas det funkar.
 
Jag kan inte hitta all mina andra byxor så nu kan jag bara använda mina Levi´s jeans (som jag tvättar såklart) Så jag måste hitta dem snart!
 
                   
                    
                    
 
Puss & Kram

Hola, Olá, Hello, Bonjour, Hallo, Bok, Hei, Hej

Kategori: Allmänt

Bonjour mesdames et messieurs!
 
Idag hade vi musikprovet och det gick sådär. Det var någon sak som inte ens hade varit med i den keynoten som vi fick att träna på....Aja, jag hoppas att det gick bra!
 
Nyss bäddade jag sängen och det blir ju så fint hehe...

Just nu finns det inte så mycket som händer. Om typ 10 minuter blir jag upphämtad för att vara med på ett spelarmöte med laget. När jag kommer hem från det ska jag duscha (take a shower), platta håret och göra lite läxor ifall vi har några, annars kommer jag väl ta på mig min mjukisdress och krypa ner i soffan. Vi har gjort ett nytt TV rum och har ju då en ny soffa som är väldigt skön.
 
Idag var min outfit;
Levi´s Jeans
Blå "tjocktröja" från Acne
Primeboots
 
Fast nu har jag bytt. Så jag har på mig,
Levi´s Jeans
Svart Linne (vet inte varifrån)
Juicy Couture tjocktröja
Puss och kram!

I´ll be your Gold

Kategori: Allmänt

Hello to all of my followers!
 
Sorry att jag inte har uppdaterat på länge, men jag tar pauser lite då och då. När jag kommer tillbaka brukar jag göra några inlägg och sen goodbye! See ya later! ;)

Vi började skolan i Tisdags (8/1-13). Då var det ändå rätt så chill, men fortfarande tråkigt att vara i skolan. Trevligt att träffa folk. Det är två stycken i min klass som har slutat så vi ska få två nya :) Hoppas det är en väldigt snygg kille (eftersom jag ska sitta brevid en av de nya) :P hehe.
 
Jag har haft en super bra och mysig jul! Min familj hade jul frukost hos oss med min moster och hennes familj. Efter ett tag åkte vi över till min mosters hus och åt sen lunch och tidig (men också lång) middag. Det var jätte mysigt! Då på kvällen hade vi ju såklart julklapps utdelning. Två saker jag fick då var ett par svarta Primeboots och ett par goggles (skidglasögon). På juldagen kom min mormor och farmor upp till Stockholm. Vi hade julfirande igen och då åt vi julbord samt öppnade klappar igen. Älskar två juldagar i rad! En av julklapparna var att alla kusiner skulle gå med mormor på teater. Det gjorde vi efter nyår.
 
I måndags fyllde min kära syster 16 år! Vi grattade henne mycket då, men säger det igen :) Grattis älskade syster!! Vi åt frukost på ett hotell som vi typ alltid äter på när det är födelsedagar och släkten vill träffas.
 
Imorgon ska vi ha ett musik prov om olika musik stilar (Blues, soul och någon annan). Jag har övat lite mer idag så jag hoppas att det går bra. Såklart!
 
Igår kom pappa hem från Norge och hade köpt Justin Bieber´s nya perfym "Girlfriend" till mig .D Åhh jag älska min pappa och hela min familj så otroligt mycket!
 
Jag ska börja lägga ut bilder med bättre kvalité. Alla jag har lagt up på senaste tiden har varit så dåliga, så jag ursäktar för det!
 
Testade kameran lite......SMILE :)
Say hello to the camera .....
En tavla som hänger i mitt rum
Girlfriend...ahhhh
Några av alla mina skor....I just love shoes

 
Puss och Kram på er!